Ingyenes, minimálisan testreszabott és egyedi design - fogalmak, árak

Itt, a szöveg alatt egy Drupal site nézhető meg, testreszabott sminkkel (sablonnal). Az oldal egyébként a Drupal Commerce webshopját használja.

Kitchen | Lush Fresh Handmade Cosmetics

Ahhoz, hogy a Lush oldala így megjelenjen ezen az oldalon, az Embedly tartalmakat beágyazó, egyébként ingyenes szolgáltatását használtuk. A különböző beágyazott képek, videók, infografikák, térképek ugyancsak befolyásolják egy-egy oldal megjelenését, és érdemes számolni ezzel, amikor az oldaltervek elkészülnek.

Ez, vagyis a NetContent oldala, ugyancsak Drupal oldal, a lehető legegyszerűbb, ingyenes smink(ek)kel, vagyis webdesign-nal (Nucleus és Zircon). Mindkettő reszponzív design, ez az egyik legfontosabb szempont (tényleg!), amikor designt választunk vagy csináltatunk.

Árak a különböző designokhoz:


Smink:

a tartalomkezelő rendszerekhez (TKR, vagy content management system, CMS) készített design. Mindegyik nyílt forráskódú CMS-hez létezik ingyenes, és pénzért kapható (kb 43-50 dollártól, ez az átlah) is. A fizetős sminkek nem jelentik azt, hogy onnantól ez lesz az egyetlen olyan oldal az interneten, vagyis nem jelentenek egyben egyediséget is, viszont a fizetős sminkek is testreszabhatók, alakíthatók, így olcsóbbak, mint nulláról tervezni és a terveket aztán megvalósítani.

  • Ingyenes web design:  a honlap tulajdonosa választja ki, telepítése része a honlap tervezésének, illetve a teljes CMS telepítésének.
  • Fizetős web design: a honlap tulajdonosa választja ki, ára átlagosan 43-50 dollárnál kezdődik, de 25 dollár körül már kapható. Online megvásárolható a forgalmazók, illetve a tervezők oldalán (például ez egy gyűjtőoldal). A legtöbb tervező vállalja a saját sminkjének testreszabását is, illetve vannak erre szakosodott cégek és szabadúszók is.
  • Smink testreszabása: az ára 200-300-400ezer Ft illetve, ha nem magyar cég csinálja, akkor ennek megfelelő dollár vagy euró. Az összeg attól függ, hogy milyen mértékű módosításra van szükség. Ha csak a színeket, betűtípust, stb kell megváltoztatni, ennek NetContent ára 20 000 Ft+áfa.
  • Teljesen egyedi fejlesztésű webdesign: az ára milliós nagyságrendű is lehet. A NetContent ezzel nem foglalkozik - ezért. Szívesen ajánlunk vállalkozásokat, amelyek éppen ezt csinálják.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.